Pestle & Mortar - Superstar Retinoid Night Oil - els.dk

Pestle & Mortar – Superstar Retinoid Night Oil

kr. 570,00

Superstar er en ikke-irretende anti-aging retinol natolie, som reparerer og revitaliserer huden, mens du sover. Stjerneingrediensen i denne lette, hurtigt absorberende natolie er Hydroxypinacolone Retionat (HPR). HPR er den næste generation i familien af retinoider; en potent ester af retinol, der virker på samme måde som receptpligtig A-vitaminsyre – men uden irritation. Den kraftige cellekommunikerende ingrediens er formuleret med retinylpalmitat som forstærker dens forskønnende effekt. Dette boost af retinol hjælper huden med at bekæmpe skader forårsaget af frie radikaler, øge kollagen og elastinproduktion samt reparere pigmentforandringer forårsaget af solskader. Foruden at være formuleret med en overlegen blanding af koldpressede olier, er Superstar også pakket medvitamin E, C og B, sammen med Omega 3 og 6, der tilsammen giver huden det maksimale skønhedsmæssige udbytte. Superstar er baseret på vindruekerneolie – et super food rigt på antioxidanter, som reducerer hudens porestørrelse og fine linjer, strammer huden op og forbedrer elasticiteten.

3 fordele

Reducerer porer.
Med en base af koldpresset vindruekerneolie absorberes Superstar nemt, reducerer porestørrelsen, strammer huden op og forbedrer samtidig hudens elasticitet.

Udjævner hudens struktur og farve.
Koldpresset, økologisk hybenkerneolie, gulerodsolie og solsikkeolie er alle effektive anti-ageing olier. I kombination stimulerer de cellefornyelsen og reparerer hudskader.

Reducerer fine linjer.
Dampdestilleret sort spidskommenolie, granatæbleolie og jojobaolie bekæmper frie radikaler og holder hudens ældning i skak og giver en glat, revitaliseret teint.

Sådan gør du

Et enkelt pump fordeles på den rengjorte hud om aftenen. Rens huden med Pestle & Mortars dobbelte rensesystem; Erase & Renew, påfør Superstar Night Oil.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 004923 Kategorier: , , Brand: