Pestle & Mortar - Pure Hyaluronic Serum - els.dk

Pestle & Mortar – Pure Hyaluronic Serum

kr. 325,00

Serummet er målrettet fine linjer, trær hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling. Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjsblød -uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker… Og virker i løbet af dage – ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret.

En smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er not til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfri. Den lette formel kan også bruges som fløjsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at “kage” eller sætte sig i linjer og rynker.

3 fordele

Sensitiv hud.
Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes.

Målrettet de fine linjer.
Det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linje, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling.

Letvægtsformel.
Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjsblød.

Sådan gør du

2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 004610 Kategorier: , Brand: