Pestle & Mortar - Hydrate Lightweight Moisturiser - els.dk

Pestle & Mortar – Hydrate Lightweight Moisturiser

kr. 360,00

Hydrate Lightweight Moisturiser er en fugtighedscreme med et højt indhold af tripeptider, som blødgør, reparerer og strammer huden op, mens de fugter huden dybt under epidemis. Den vægtløse, ikke-fedtede fugtighedscreme har tri- og tetrapeptidteknologi, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen, genoprette hudens fasthed og elasticitet samtidig med at fine linjer reduceres.

Den nye fugtighedscreme er designet til alle hudtyper, formuleret med jojoba og squalane, naturlige aktive ingredienser, der er kendt for deres fugtgivende virkning på huden, og som forhindrer UD-beskadigelse og dannelse af alderspletter. Hydrate LightWeight Moisturiser indeholder også granatæble, grønte og vitamin E, kraftfulde antioxidantrige ingredienser, der bekæmper frie radikaler og fremmer hudens kollagen og elastinproduktion.

3 fordele

Mindsker fine linjer.
Hydrate Lightweight Moisturiser indeholder en blanding af patenterede peptider. Det er en anti-ageing creme, som tydeligt reducerer fine linjer og rynker.

Stimulerer kollagenproduktionen
Tri- og tetrapeptidteknologi stimulerer hudens kollagenproduktion, genopretter hudens fasthed og elasticitet

Blødere & fastere hud.
Naturlige fugtfaktorer /NMF), jojoba og squalene gør øjeblikkeligt huden blødere og fastere, mens effektive antioxidanter fra pomegranate, grønte og vitamin E bekæmper frie radikaler.

Sådan gør du

Anvendes morgen og aften efter at have rentet ansigtshuden. Anvend Hydrate Lightweight Moisturiser alene eller efter påføring af serum.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 006398 Kategorier: , , Brand: