Pestle & Mortar - Erase - els.dk

Pestle & Mortar – Erase

kr. 325,00

Dobbelt rensning af huden er en kunst, som lanceringen af Pestle & Mortars nyeste innovation indenfor hudpleje, Erase & Renew netop gør det lettere at beherske. Med to effektive renseprodukter og en luksuriøs topsidet renseklud hjælper Erase & Renew med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse.

Det dobbelte rensesystem begynder med Erase, en nærende rensende balsam, der fjerner makeup, SPF og snavs og sved, som akkumuleres gennem hele dagen. Dens rige olieagtig tekstur opløser selv en mest holdbare makeup for hurtig fjernelse. Erase er formuleret med vindruekerneolie, meadowfoam, græskarenzymer og perlefrøolie, og derfor bekæmper produktet også frie radikaler, fremmer cellefornyelsen og hjælper huden med at holde på fugt.

3 fordele

Fedter ikke.
Formuleret med Grape Seed Oil for en let og ikke fedtende rensning, som ikke forstyrrer din huds naturlige balance.

Fugtbevarende.
Græskar frøolie pakket med vitamin E, Zinc, Omega 3 % 6 fedtsyrer og antioxidanter, som virker fugtbevarende og bekæmper frie radikaler.

Fremmer cellefornyelse.
Prickly Pear Seed Oil indeholder linolsyre – en fedtsyre som fremmer cellefornyelsen.

Sådan gør du

En lille portion fordeles mellem håndfladerne og påføres øjenområdet. Fjernes med musselinsiden af den varme, fugtige ansigtsklud.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 004925 Kategorier: , , Brand: