Pastle & Mortar - Renew - els.dk

Pastle & Mortar – Renew

kr. 325,00

Dobbelt rensning af huden er en kunst, som lanceringen af Pestle & Mortars nyeste innovation indenfor hudpleje, Erase & Renew netop gør det lettere at beherske. Med to effektive renseprodukter og en luksuriøs topsidet renseklud hjælper Erase & Renew med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse.

I step 2 reduceres Renew, en let genrens, som ikke kun fjerner makeuprester fra den største rensning, men som også fjerner forurening, overskydende talg og snavs fra huden. Derudover beskytter Renew huden takket være superoxid dismutase, et “helte” ingrediens, der hjælper med at bekæmpe superoxid toksicitet. Det forfriskende renseprodukt indeholder også papaya og mango som mindsker og forbedrer hudens tekstur og giver huden en smuk glans.

3 fordele

Forebygger rynker, fine linjer & alderspletter.
Superoxiddismutase beskytter mod superoxidtoksicitet, de mest almindelige frie radikaler i kroppen, forebygger rynker, fine linker og alderspletter.

Forbedrer hudens struktur & tone.
Enzymer fra papaya og mangofrugt forbedrer hudens struktur og tone, trækker porene sammen og tilfører huden en smuk glød.

Fjerner tilstoppede porer.
Meadowfoam seed oil fjerner tilstoppede porer og tillader huden at ånde.

Sådan gør du

1 pump påføres tør hud og hals og ansigt masseres blidt med opadgående strøg. Den bløde frottéside af ansigtskluden vædes med varmt vand, vrides op og Renew fjernes. Anvendes morgen og aften for at opnå det bedste resultat.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 004924 Kategorier: , , Brand: