Returnering

VILKÅR & BETINGELSER

Velkommen til Elsshop.dk med butik ELS. Bemærk venligst, at du accepterer vores vilkår og betingelser, når du handler med os.

Forsendelsespriser

Danmark – Levering med GLS: Fri fragt ved køb over 399,-

Danmark – Afhent selv i vores butik på Ahlgade 9, 4300 Holbæk: GRATIS

Forsendelses- og leveringsinformationer

Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail kort efter din bestilling.

Ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage. I Danmark leveres ordrer indenfor 1-2 hverdage fra afsendelsesdatoen. Internationale ordrer leveres normalt inden for 5 arbejdsdage fra afsendelsesdatoen.

Kundens vil forvente at modtage ordren 2-3 dage efter købet er gennemført.

Danmark – Levering med postdanmark: Gratis

Returvarer og fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal det meddeles til os senest 14 dage efter leveringsdatoen. Send venligst en mail til info@elsshop.dk.

Derefter har du 14 dage til at returner varen til os.

Send venligst din returvarer til nedenstående adresse:

Els

Att. Hanne

Ahlgade 9

4300 Holbæk

Herefter skal vi have modtaget returvaren indenfor 14 dage, ellers bortfalder returretten.

Returvarer skal så vidt muligt returneres i samme stand, som da varen blev købt/leveret. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, laver vi en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Vi vil kreditere din konto/kreditkort med det fulde beløb, når vi har modtaget returvarerne, og de har undergået en kvalitetskontrol. Vi krediterer det samme kort, der er blevet brugt til at købe varerne. Tilbagebetaling for returnerede produkter vil blive behandlet så hurtigt som muligt efter tilbagelevering.

Elsshop.dk kan ikke holdes ansvarlig eller kompensere for pakker tabt i returfragten. Husk at beholde din postkvittering.

Hvis du ønsker at tilbagelevere en vare, vil du få refunderet det fulde beløb ekskl. evt. forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv betale egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har fået parfume, røglugt, makeup, eller pels fra dyr.
  • Prismærker og andre mærker er fjernet eller beskadiget.
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

KØB RETURLABEL HER

Reklamationsret

Går en vare i stykker mindre end 2 år efter købet, kan du benytte dig af din reklamationsret. Det gælder, hvis du opdager, at varen mangler funktioner eller er udstyret anderledes, end du blev lovet eller havde grund til at forvente ved købet.

Elsshop.dk vil naturligvis hjælpe med fejl eller mangler, der var til stede på købstidspunktet, uden ekstra udgifter eller besvær for dig.

Hvis du vil gøre krav på din garanti, eller ikke har modtaget en leverance, bedes du kontakte vores kundeservice på info@elsshop.dk

Bemærk venligst, at garantien ikke gælder, hvis defekter skyldes uagtsom brug, manglende vedligeholdelse eller normal slitage. I tilfælde af en accepteret garanti vil vi kompensere dine forsendelsesomkostninger.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte dit køb til en anden størrelse eller farve, så send os venligst en mail på info@elsshop.dk, så vi kan sikre, at den ønskede størrelse eller farve er til rådighed. Hvis du gerne vil have et andet produkt, vil vi bede dig om at returnere dit oprindelige køb og derefter købe det ønskede produkt. Husk at meddele os om returneringen senest 14 dage efter leveringsdatoen.

Priser og afgifter

Prisen på hvert produkt er angivet eksklusive forsendelsesomkostninger, men inklusive den danske momssats (25%). I tilfælde af at din ordre er placeret uden for EU, kan du være nødsaget til at betale ekstra skatter og afgifter i modtagerlandet. Elsshop.dk er ikke ansvarlig for disse eller andre gebyrer, der pålægges af toldmyndigheder.

Forsendelsesfirmaet vil kontakte dig, hvis der er ekstra afgifter, eller hvis der kræves toldafgifter. Dette kan forsinke leveringen.

Bemærk venligst, at det er dit ansvar at betale for eventuelle ekstra gebyrer ifm. betaling med kreditkort. Transaktionsgebyrer forekommer som fastsat af TELLER, se venligst alle gebyrer her:

https://www.teller.com/dk/produkter-og-loesninger/regler-og-vilkaar/priser 

Der tages forbehold for:

1) Valutaændringer

2) Force majeure

3) Leveringssvigt

4) Afgiftsændringer

5) Udsolgte varer og trykfejl

Gavekort

Et gavekort er som udgangspunkt gyldigt i tre år, hvis der ikke er en udløbsdato. En udløbsdato skal være velbegrundet og må ikke være urimelig kort.
Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten.

Kun elektroniske gavekort:
Restværdien af gavekortet kan kunden forlange udbetalt senest 1 år efter gavekortets udløb.
Elektroniske gavekort er omfattet af bestemmelserne i Betalingstjenesteloven, og du skal sørge for at overholde disse regler.
Tilladelsen fra Finanstilsynet eller anmeldelsen til forbrugerombudsmanden skal derfor fremsendes.

Betaling og Valuta

Elsshop.dk accepterer betaling med følgende kreditkort: MasterCard, Visa, Visa Electron og American Express.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto ved afsendelse af din ordre fra Elsshop.dk. Ved køb bekræfter du, at kredit/betalingskortet der bliver brugt er dit, eller at du er blevet godkendt af ejeren af kredit/betalingskortet til at bruge det. Alle kredit/betalingskort kortholdere valideres og autoriseres af kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til Birgitte Herskind webshop, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering.

Elsshop.dk viser priserne i danske kroner (DKK), og betalingen gennemføres i danske kroner (DKK).

Kundeservice

Hvis du har nogen henvendelser, kontakt venligst vores kunde service:

Mail: info@elsshop.dk

Telefon: +45 59 16 20 80

Firma og butik

Els

Ahlgade 9

4300 Holbæk / Dammark

CVR: 34 25 96 07

Mail: info@elsshop.dk

Telefon: +45 59 16 20 80