Vilkår og betingelser Velkommen til Els.dk – Bemærk venligt, at du accepterer vores vilkår og betingelser, når du handler med os.

FORSENDELSESPRISER

Danmark – Levering med GLS til pakkeshop: Fri fragt ved køb over 499,-
Danmark – Afhent selv i vores butik på Ahlgade 9, 4300 Holbæk: GRATIS

FORSENDELSES- OG LEVERINGSINFORMATIONER

Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail kort efter din bestilling

Vi gør altid hvad vi kan for, at afsende din ordre samme dag. I Danmark leveres ordrer indenfor 1-2 hverdage fra afsendelsesdatoen. Internationale ordrer leveres normalt indenfor 5 arbejdsdage fra afsendelsesdatoen.

Kunden vil forvente at modtage ordren 2-3 dage efter købet er gennemført.

RETURVARER OG FORTRYDELSESRET

Hvis du ønsker at returnere en vare kan du returnere det ved at købe returlabel for 39,-
Klik her for at købe returlabel.

Hvis du har fortrudt dit køb, har du 30 dage til at returnere din pakke til os igen. Er der gået mere end 30 dage,  bortfalder returretten og din pakke vil blive sendt tilbage til dig igen.

Det er vigtigt at du i pakken skriver dit ordrenummer, så vi ved hvem pengene skal refunderes til.

Returvarer skal så vidt muligt returneres i samme stand, som da varen blev købt/leveret. En vare er kun brugt, hvis dem bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, laver vi en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Vi vil kreditere din konto/kreditkort med det fulde beløb, når vi har modtaget returvarerene, og de har undergået en kvalitetskontrol. Vi krediterer det samme kort, der er blevet brugt til at købe varede. Tilbagebetaling for returnerede produkter vil blive behandlet så hurtigt som muligt efter tilbagelevering.

Els.dk kan ikke holdes ansvarlig eller kompensere for pakker tabt i returfragten. Husk at beholde din postkvittering.

Hvis du ønsker at tilbagelevere en vare, vil du få refunderet det fulde beløb ekskl. evt. forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv betale egne forsendelsesomkostninger med returnering af varen.

VI TAGER IKKE DIN PAKKE RETUR, HVIS:

Produktet har fået parfume, røglugt, makeup eller pels fra dyr.
Prismærker og andre mærker er fjernet eller beskadiget.
Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

Går en vare i stykker mindre end 2 år efter købet, kan du benytte dig af din reklamationsret. Det gælder, hvis du opdager, at varen mangler funktioner eller er udstyret anderledes, end du blev lovet eller havde grund til at forvente ved købet.

Els.dk vil naturligvis hjælpe med fejl eller mangler, der var til stede på købstidspunktet, uden ekstra udgiver eller besvær for dig.

Hvis du vil gøre krav på din garanti, eller ikke har modtaget en leverance, bedes du kontakte vores kundeservice på info@elsshop.dk

Bemærk venligst, at garantien ikke gælder, hvis defekter skyldes uagtsom brug, manglende vedligeholdelse eller normal slitage. I tilfælde af en accepteret garanti vil vi kompensere dine forsendelsesomkostninger.

PRISER OG AFGIFTER

Prisen på hvert produkt er angivet ekslusive forsendelsesomkostninger, men inklusive den danske momssats (25%). I tilfælde af at din ordre er placeret uden for EU, kan du være nødsaget til at betale ekstra skatter og afgifter, eller hvis der kræves toldafgifter. Dette kan forsinke leveringen.

Bemærk venligst, at det er dit ansvar at betale for eventuelle ekstra gebyrer ifm. betaling med kreditkort. Transaktionsgebyrer forekommer som fastsat af TELLER, se venligst alle gebyrer her:

HTTPS://WWW.TELLER.COM/DK/PRODUKTER-OG-LOESNINGER/REGLER-OG-VILKAAR/PRISER

Der tages forbehold for:
1) Valturaændringer
2) Force majeure
3) Leveringssvigt
4) Afgiftsændringer
5) Udsolgte varer og trykfejl

GAVEKORT

Et gavekort er som udgangspunkt gyldigt i tre år, hvis der ikke er en udløbsdato. En udløbsdato skal være velbegrundet og må ikke være urimelig kort. Der er er 14 dages fortrydelsesret på gavekort. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten.

Kun elektroniske gavekort:
Restværdien af gavekortet kan kunden forlange udbetalt senest 1 år efter gavekortets udløb.
Elektroniske gavekort er omfattet af bestemmelserne i Betalingstjenesteloven, og du skal sørge for at overholde disse regler.
Tilladelsen fra Finanstilsynet eller anmeldelsen til forbrugerombudsmanden skal derfor fremsendes.

BETALING OG VALUTA

Els.dk accepterer betaling med følgende muligheder: MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express, ViaBill og Mobilepay.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto ved afsendelse af din ordre fra Els.dk Ved køb bekræfter du, at kredit/betalingskortet der bliver brugt er dit, eller at du er blevet godkendt af ejeren af kredit/betalingskortet til at bruge det. Alle kredit/betalingskort kortholdere valideres og autoriseres af kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til Els.dk, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering. Els.dk viser priserne i danske kroner (DKK), og betalingen gennemføres i danske kroner (DKK)

KUNDESERVICE

Hvis du har nogen henvendelser, kontakt venligst vores kundeservice:

Mail: info@elsshop.dk

Telefon: +45 59 16 20 80

FIRMA OG BUTIK

ELS
Ahlgade 9
4300 Holbæk / Danmark
CVR: 34 25 96 07
Mail: info@elsshop.dk

Telefon +45 59 16 20 80