Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser Velkommen til Els.dk - Bemærk venligt, at du accepterer vores vilkår og betingelser, når du handler med os.

Forsendelsespriser

Danmark - Levering med GLS: Fri fragt ved køb over 399,-
Danmark - Afhent selv i vores butik på Ahlgade 9, 4300 Holbæk: GRATIS

Forsendelses- og leveringsinformationer

Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail kort efter din bestilling

Ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage. I Danmark leveres ordrer indenfor 1-2 hverdage fra afsendelsesdatoen. Internationale ordrer leveres normalt indenfor 5 arbejdsdage fra afsendelsesdatoen.

Kunden vil forvente at modtage ordren 2-3 dage efter købet er gennemført.

Returvarer og fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal det meddeles til os senest 14 dage efter leveringsdatoen. Send venligt en mail til info@elsshop.dk

Derefter har du 14 dage til returnere varen til os.

Send venligst din returvare til nedenstående adresse:

Els
Att. Hanne
Ahlgade 9
4300 Holbæk

Herefter skal vi have modtaget returvaren indenfor 14 dage, ellers bortfalder returretten.

Returvarer skal så vidt muligt returneres i samme stand, som da varen blev købt/leveret. En vare er kun brugt, hvis dem bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, laver vi en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Vi vil kreditere din konto/kreditkort med det fulde beløb, når vi har modtaget returvarerene, og de har undergået en kvalitetskontrol. Vi krediterer det samme kort, der er blevet brugt til at købe varede. Tilbagebetaling for returnerede produkter vil blive behandlet så hurtigt som muligt efter tilbagelevering.

Els.dk kan ikke holdes ansvarlig eller kompensere for pakker tabt i returfragten. Husk at beholde din postkvittering.

Hvis du ønsker at tilbagelevere en vare, vil du få refunderet det fulde beløb ekskl. evt. forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv betale egne forsendelsesomkostninger med returnering af varen.


Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

Produktet har fået parfume, røglugt, makeup eller pels fra dyr.
Prismærker og andre mærker er fjernet eller beskadiget.
Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

KØB RETURLABEL HER: https://retur.pakkelabels.dk/elsshop

Går en vare i stykker mindre end 2 år efter købet, kan du benytte dig af din reklamationsret. Det gælder, hvis du opdager, at varen mangler funktioner eller er udstyret anderledes, end du blev lovet eller havde grund til at forvente ved købet.

Els.dk vil naturligvis hjælpe med fejl eller mangler, der var til stede på købstidspunktet, uden ekstra udgiver eller besvær for dig.

Hvis du vil gøre krav på din garanti, eller ikke har modtaget en leverance, bedes du kontakte vores kundeservice på info@elsshop.dk

Bemærk venligst, at garantien ikke gælder, hvis defekter skyldes uagtsom brug, manglende vedligeholdelse eller normal slitage. I tilfælde af en accepteret garanti vil vi kompensere dine forsendelsesomkostninger.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte dit køb til en anden størrelse eller farve, så send os venligst en mail på info@elsshop.dk, så vi kan sikre, at den ønskede størrelse eller farve er til rådighed. Hvis du gerne vil have et andet produkt, vil vi bede dig om at returnere dit oprindelige køb og derefter købe det ønskede produkt. Husk at meddelse os om returneringen senest 14 dage efter leveringsdatoen.

Priser og afgifter

Prisen på hvert produkt er angivet ekslusive forsendelsesomkostninger, men inklusive den danske momssats (25%). I tilfælde af at din ordre er placeret uden for EU, kan du være nødsaget til at betale ekstra skatter og afgifter, eller hvis der kræves toldafgifter. Dette kan forsinke leveringen.

Bemærk venligst, at det er dit ansvar at betale for eventuelle ekstra gebyrer ifm. betaling med kreditkort. Transaktionsgebyrer forekommer som fastsat af TELLER, se venligst alle gebyrer her:

HTTPS://WWW.TELLER.COM/DK/PRODUKTER-OG-LOESNINGER/REGLER-OG-VILKAAR/PRISER

Der tages forbehold for:
1) Valturaændringer
2) Force majeure
3) Leveringssvigt
4) Afgiftsændringer
5) Udsolgte varer og trykfejl

Gavekort

Et gavekort er som udgangspunkt gyldigt i tre år, hvis der ikke er en udløbsdato. En udløbsdato skal være velbegrundet og må ikke være urimelig kort. Der er er 14 dages fortrydelsesret på gavekort. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten.

Kun elektroniske gavekort:
Restværdien af gavekortet kan kunden forlange udbetalt senest 1 år efter gavekortets udløb.
Elektroniske gavekort er omfattet af bestemmelserne i Betalingstjenesteloven, og du skal sørge for at overholde disse regler.
Tilladelsen fra Finanstilsynet eller anmeldelsen til forbrugerombudsmanden skal derfor fremsendes.

Betaling og Valuta

Els.dk accepterer betaling med følgende muligheder: MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express, ViaBill og Mobilepay.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto ved afsendelse af din ordre fra Els.dk Ved køb bekræfter du, at kredit/betalingskortet der bliver brugt er dit, eller at du er blevet godkendt af ejeren af kredit/betalingskortet til at bruge det. Alle kredit/betalingskort kortholdere valideres og autoriseres af kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til Els.dk, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering. Els.dk viser priserne i danske kroner (DKK), og betalingen gennemføres i danske kroner (DKK)

Kundeservice

Hvis du har nogen henvendelser, kontakt venligst vores kundeservice:

Mail: info@elsshop.dk

Telefon: +45 59 16 20 80

Firma og butik

ELS
Ahlgade 9
4300 Holbæk / Danmark
CVR: 34 25 96 07
Mail: info@elsshop.dk

Telefon +45 59 16 20 80
10% på dit næste køb
TIlmeld dig vores nyhedsbrev
    TILMELD
    Jeg har læst og acceptere webshoppens vilkår og betingelser